یادگار امام مودت، دوستی و همدلی توام با صلح و صفا را از ویژگی های استان گلستان دانست و خطاب به جمعی از اعضای فعال کانون فرهنگی هنری مسجد جامع گلشن گرگان گفت: با یک سوء تدبیر این مسئله می توانست به مشکل جدی تبدیل شود.
آیت الله سید حسن خمینی در دیدار با جمعی از اعضای فعال کانون فرهنگی هنری مسجد جامع گلشن گرگان که در مرقد مطهر امام راحل گرد هم آمده بودند گفت: به شکرانه الهی با وجود امام جمعه بسیار فهیم و دانشمند فرزانه حضرت آیت الله سید کاظم نور مفیدی و افرادی که در کنارشان هستند از جمله آیت الله سید مجتبی نور مفیدی که از رجال عالم استان است توانسته وفاق و همدلی را در بین اقوام و مذاهب مختلفی که در این استان حضور دارند، حاکم کند و از بسیاری مشکلات قومی، اعتقادی و سیاسی جلو گیری شود.
وی با توصیه به اینکه اگر هر جا درست عمل کنیم و عالمان دین در حوزه های مختلف درست وارد شوند جامعه به سوی خوبی پیش می رود اظهار داشت: اگر گفته ها از دل برآیند و بر زبان جاری شود تاثیر گذاری خود را خواهند داشت. زمانی که گوینده آمیزه ای از حسد و کینه داشته باشد نمی تواند انتظار داشت که بحث ها ازمعایب حسد ورزی و کینه توزی بر مخاطب تاثیر گذار باشد.
یادگار امام خطاب به اعضای فعال کانون فرهنگی هنری مسجد جامع گلشن گرگان گفت: اگر فسقی در جامعه قبح و ناهنجار بودنش را از دست داد دیگر مبارزه با آن بسیار مشکل است.
وی یادآور شد: اگر جامعه ای هنجار های خود را با کنترل های غیر رسمی رعایت نمی کند و هنجارها را ناهنجار و ناهنجاری را هنجار و عمل مثبت تلقی می کند. عملی که از دید قرآن، سنت و شرع منفی است را مثبت می داند جامعه ای که دروغ و تهمت به هنجار تبدیل شد آن جامعه از مسیر خود دور شده است.
وی متذکر شد: سخت ترین دوره اصلاح جامعه وقتی است که امر ناپسند، پسندیده شمرده شود و مصلحان سیاسی اجتماعی باید توجه کنند که ناهنجاری ها ناهنجاری اند گام اول این است که درون دل خود تسلیم این نشوند که دیگر زمانه آن را به هنجار تبدیل کرده و قبح آن ریخته است.
یادگار امام گفت: در ذهن داشته باشید که هیچ گاه کار قبیح را در هیچ شرایطی حسن و نیکو نشمارید. ظلم، ظلم است و بدی قباحت خود را دارد. اگر توان اصلاح آن را نداریم آن بحث دیگری است تسلیم نشوید.
وی ادامه داد: زمانی ممکن است ما توان اصلاح را نداشته باشیم اما باید بدانیم که بزرگ ترین اصلاح از دورن خودمان است به اینکه دل به بدی نسپاریم و تحت هیچ شرایطی آن را توجیه نکنیم. اما اگر روزی امری قبیح را توجیه کردیم دیگر امید اصلاح در فرد، خانواده و جامعه از بین خواهد رفت.
یادگار امام در جمع بندی سخنان خود گفت: اگر در یک محیط عالمان، اساتید و معلمان، افراد تاثیر گذار و یا تنها یک فرد باشد که دغدغه اصلاح جامعه را داشته باشد و به چیزی که می گوید عمل کند مطمئناً می تواند اثر خود را بگذارد هر جایی که مردم ناهنجاری هایی را در دل خود توجیه کردند این بدی ناشی از معلمان بزرگان آن است و اگر خواستید جامعه به سوی خوبی رود از خود شروع کنید از دورن خود. آرام آرام خوبی را گسترش دهید. خوبی و بدی مسری هستند . آدم بد لکه های سیاه وجودش را به دیگران سرایت می دهند . حضور حضرت آیت الله نورمفیدی یکی از این شخصیت هاست که توانسته اند این تاثیر گذاری را داشته باشند .به گسترش خوبی ها و صفات نیک بپردازد. و امیدواریم تمامی دوستان این اثر گذاری را داشته باشند و منشاء اثر باشند.