حجت الاسلام و المسلمین سادات مزنگی با ذکر این مسئله که خداوند در سوره مبارکه آل عمران می فرماید ای کسانی که ایمان آورده اید، از خدا آن گونه که شایسته پروای اوست پروا کنید، و هرگز نمیرید مگر در حالی که مسلمان باشید گفت: تقوا، رمز حسن عاقبت است.
به گزارش روابط عمومی کانون فرهنگی هنری مسجد جامع گلشن گرگان، حجت الاسلام و المسلمین سادات مزنگی “استاد حوزه علمیه”، شب گذشته (۲۳مهر) در مجلس عزاداری امام حسین(ع) متذکر شد: اسلام به کیفیّت تقوا و تداوم آن تا پایان عمر توجّه دارد و انسان در سرنوشت و عاقبت خود نقش دارد.
حجت الاسلام و المسلمین سادات مزنگی یادآور شد: صاحبان عقل و خرد، پس از دریافت هدف آفرینش، این نکته را نیز متوجه مى شوند که این راه پرفراز و نشیب را بدون رهبران الهى، هرگز نمى توانند بپیمایند. لذا همواره منتظر شنیدن صداى منادیان ایمان هستند و تا نخستین نداى آنها را بشنوند به سرعت به سوى آنها مى شتابند، و با تمام وجود ایمان مى آورند و به پیشگاه پروردگار خود عرض مى کنند: «بار الها! ما صداى منادى توحید را شنیدیم که ما را دعوت به سوى ایمان به پروردگارمان مى کرد، و به دنبال آن ایمان آوردیم.»
وی تاکید کرد:ابو جعفر احمد بن هلال،از اصحاب امام هادی و عسکری (ع)بود که از دوران امام رضا (ع)تا سال هفتم غیبت صغری را درک کرد و ۵۴ بار حج گزارد که بیست بار آن با پای پیاده بود. اما دریغا که دچار انحراف و ارتجاع سختی شد، به گونه ای که حضرت عسکری (ع) او را بسیار نکوهش کرد.
حجت الاسلام و المسلمین سادات مزنگی با اشاره به اینکه از جمله فضائل مهم اخلاقى که در زندگى انسان نقش بسیارى ایفا مىکند مسئله «خوف» و «رجاء» یا ترس و امید است. خاطر نشان کرد: آدمی بایستى از خداوند و عظمت کبریائى او و نیز از پیامدهاى پرونده عملکرد خویش ترس داشته و همچنین با در نظرگرفتن رحمت گسترده الهى به الطاف واسعه وى امیدوار باشند.
وی گفت: همراه بودن صفت ترس وامید در زندگى عملى افراد مؤمن نقش تعیین کنندهاى دارد و ترس از خداوند افزون بر اینکه از کمالات معنوى مىباشد سرچشمه بسیارى از فضایل انسانى، اصلاح نفسانى و سبب علاج امراض روحى است.