نماینده ولی فقیه در استان گلستان گفت: اختیار همه چیز در استان، دست من نیست، من راجع به مسائل مختلف تذکر می دهم و حتی سفارش هم می کنم، اما راجع به همه چیز، من تصمیم نمی گیرم.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان، آیت الله سید کاظم نورمفیدی در دیدار تعدادی از جوانان اصلاح طلب استان به مناسبت هفته وحدت افزود: بعضی نگاه ها درباره اقوام، مناسب نیست و از سویی، عده دیگری هم معتقدند که به نحو شایسته از اقوام در مدیریت استان، استفاه نمی شود.
وی خاطرنشان کرد: هر دو نگاه، افراطی است، هم اکنون در مناطق ترکمن نشین استان گلستان، بسیاری از مدیران، ترکمن هستند و از سوی دیگر در مقایسه با سایر استان ها، گلستان وضعیت بسیار خوبی درخصوص اقوام دارد.
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: روزهای آغازین تاسیس استان گلستان، استاندار وقت، تصمیم داشت از یک نیروی ترکمن به عنوان معاون خود استفاده کند، با من در این زمینه مشورت کرد و من هم او را تشویق کردم.
آیت الله نورمفیدی اظهار کرد: در زمینه پتروشیمی نیز در جلسه شورای اداری استان به مدیران گفتم این پتروشیمی در منطقه ترکمن نشین استان در حال ساخت است، بنابراین نباید نیروهای ترکمن را نادیده بگیرید.
به گفته وی، اگر نگاه تک بعدی به قضایا داشته باشیم، یک نوع برداشت خواهیم داشت و اگر از روزنه دیگری هم نگاه کنیم، برداشت ما متفاوت خواهد بود و چه بسا شاید به واقعیت هم نزدیکتر باشد.
امام جمعه گرگان با بیان اینکه تحقق برخی از واقعیت ها به زمان نیاز دارد، تاکید کرد: در بررسی مسائل باید واقعیت ها را هم مدنظر قرار دهیم.
آیت الله نورمفیدی خاطرنشان کرد: اوایل انقلاب، در یکی از برنامه های تلویزیونی، شهید بهشتی، کیانوری از حزب توده، فرخ نگهدار از چریک های فدایی خلق و یکی از اعضای سازمان مجاهدین خلق حضور داشتند و با یکدیگر بحث می کردند.
وی با بیان اینکه امام (ره) چنین راهی را بعد از پیروزی انقلاب، در کشور باز کرده بود، افزود: این گروه ها به جای اینکه از چنین فضای باز سیاسی استفاده کنند، متاسفانه در دانشگاه ها سنگر گرفتند و بعد معلوم شد که به دنبال براندازی هستند.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه مسائل اقتصادی یک شبه حل نمی شوند، گفت: سیاست های اقتصادی ما از همان اول به دلیل وابستگی به نفت، مشکل داشتند و سمت و سوی آن ها مشخص نبود.
آیت الله نورمفیدی خاطرنشان کرد: در دولت هاشمی و دولت بعد از آن، کارهای زیربنایی زیادی انجام شد، اما در دولت قبلی، این کارها مورد غفلت قرار گرفتند.
به گفته وی، با افزایش قیمت نفت و به تبع آن، افزایش درآمدها، به جای اینکه دولت، کارهای زیربنایی انجام دهد به کارهای روبنایی روی آورد.
*منبع: پایگاه اطلاع رسانی آیت الله نور مفیدی