نماینده ولی فقیه در استان گلستان، دیدارهای هفتگی با دانش آموزان را برای خود مفید ارزیابی کرد و گفت: این دیدارها موجب می شود تا از نزدیک با این قشر جوان جامعه دیدار داشته باشم. آیت الله سیدکاظم نورمفیدی در دیدار با دانش آموزان دبیرستان دخترانه چراغعلی گرگان افزود: آن ها در این دیدارها، دغدغه های ذهنی خود اعم از مسائل دینی، سیاسی و اقتصادی را صریح بیان می کنند.
متن ذیل، بخشی از سئوالات دانش آموزان دبیرستان دخترانه چراغعلی گرگان از نماینده ولی فقیه در استان گلستان و پاسخ های صریح آیت الله نورمفیدی است.
نظر شما درباره سفر اخیر دولت تدبیر وامید به استان گلستان چیست؟
آیت الله نورمفیدی: سفر خوب و مثبتی بود. من در جریان سفر رئیس جمهور و اعضای دولت گفتم که نیازهای جامعه زیاد است؛ لذا توانایی پاسخگویی به همه آنها را ندارد، بنابراین دولت باید طبق سفارش حضرت علی (ع) به مالک اشتر، نیازهای مردم را اولویت بندی کند نه اینکه هرکاری را انجام دهد. جوانان ما بیکار بوده و خانواده های آنها در حال پاشیدن هستند، باید برای آنها شغل ایجاد کنیم. رئیس دولت تدبیر و امید در سفر به گلستان، به مسائل اساسی و زیربنایی استان توجه کرد. از جمله این مسائل می توان به زهکشی ۲۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شمال استان اشاره کرد که با اجرای آن، فرصت مناسبی برای بسیاری از دانشجویان رشته های کشاورزی استان ایجاد می شود تا به تحقق کشاورزی توسعه یافته کمک کنند. یا افتتاح راه آهن ایران، ترکمنستان و قزاقستان، کشورهای شرق آسیا همچون چین، پاکستان و هند و کشورهای آسیای مرکزی را به گلستان متصل می کند که درآمد خوبی هم نصیب این استان می شود.
رابطه شما با مقام معظم رهبری چگونه است؟
آیت الله نورمفیدی: خیلی خوب است. من با ایشان از سال ۱۳۳۴ یعنی حدود ۶۰ سال قبل رابطه دوستی و رفاقت دارم. از وقتی که ۱۶ یا ۱۷ ساله بودیم در مدرسه علمیه نواب مشهد با هم آشنا شدیم. این رابطه دوستی و رابطه قلبی و محبت آمیز در طول این سالها بوده و ادامه دارد.
علت اینکه اهل سنت استان شما را دوست دارند، چیست؟
آیت الله نورمفیدی: از خودشان بپرسید. من به نصایح اهل بیت (ع) عمل می کنم. طبق این نصایح، همه مسلمانان با یکدیگر برادر هستند. امروز همه ما اعم از شیعه و سنی باید در برابر کسانی که خواهان ضربه زدن به اسلام هستند، صف واحد باشیم. برای دشمن، شیعه یا سنی بودن، مهم نیست، اینکه چه کسی با آنها همسو است، اهمیت دارد. برای مثال در فلسطین، نوع رفتار آنها با محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و اسماعیل هنیه متفاوت است در حالی که هر دو اهل سنت هستند. آنها برای منافع خودشان، از محمود عباس حمایت می کنند، اما در مخالفت با حماس، به نوار غزه، هجوم می برند. در عراق هم همین طور، در جریان انتخاب نخست وزیر این کشور، نوع رفتار آنها با نوری المالکی و ایاد علاوی که هر دو شیعه هستند، تفاوت داشت. آنها، مخالف نخست وزیری مالکی بودند، چون با آنها همسو نبود و در مقابل تلاش می کردند، ایاد علاوی، نخست وزیر عراق شود. معتقدم مصلحت اسلام اقتضا می کند که شیعه و سنی با هم برادر باشند. همه ما مسلمانیم، نماز می خوانیم، قبله مشترک داریم، روزه می گیریم، حج می رویم و اهل قرآن هم هستیم. اهل سنت درباره امام علمی (ع) و امام زمان (عج) شعرهای خوبی گفته اند، متاسفانه برخی از افراد حرف هایی می زنند که معلوم نیست کجای کار هستند، آنگاه دم از ذوب در ولایت هم می زنند، در حالی که مقام معظم رهبری، از مدافعان سرسخت وحدت امت اسلامی هستند. من در این سال ها سعی کردم که با اهل سنت دروغ نگویم، با صداقت رفتار کنم و به مقدسات آنها احترام بگذارم.
*منبع: پایگاه اطلاع رسانی آیت الله نور مفیدی