فائو، نبود فرهنگ وآگاهی لازم را از مهمترین دلایل اسراف در مصرف مواد غذایی در جهان برشمرد.
بر اساس گزارش سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو)، هر شهروند در کشورهای عربی سالانه ۲۵۰ کیلوگرم مواد غذایی را در سطل زباله می ریزد، این مقدار در اروپا برای هر فرد ۱۱۰ کیلوگرم است.
محمد کرم، مدیر توسعه شرکت ‘امرسون’ در منطقه خاورمیانه وآفریقا گفت: در کشورهای عربی، هر شهروند به تنهائی سالی ۲۵۰ کیلوگرم غذا را به هدر می دهد که این مقدار در اعیاد و مناسبت ها به ۳۰۰ تا ۳۵۰ کیلوگرم می رسد.
بر اساس گزارش سازمان خواربار جهانی، دو سوم مواد غذایی در جهان دور ریخته می شود که معادل یک میلیارد و۳۰۰ میلیون تن در سال است. در حالیکه برای از بین بردن قحطی وگرسنگی در جهان یک چهارم همین غذایی که مردم دنیا دور می ریزند، کافی است.
ارزش مواد غذایی که سالانه در کشورهای صنعتی دور ریخته می شود حدود ۶۸۰ میلیون دلار است. این مقدار در کشورهای در حال توسعه به ۳۰۰ میلیون دلار در سال می رسد.
فائو، نبود فرهنگ وآگاهی لازم را از مهمترین دلایل اسراف در مصرف مواد غذایی در جهان برشمرد.
برای تولید یک عدد سیب رسیده، ۷۰ لیتر و برای تهیه یک ساندویج همبرگر دو هزار و۵۰۰ لیتر آب مصرف می شود.
بر اساس گزارش های پیشین سازمان خواروبار جهانی ، ۷۹۵ میلیون نفر در جهان، در سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶، از گرسنگی و سوء تغذیه رنج می بردند.