*خودتان را معرفی کنید.
سید امیر حسین میرکریمی متولد سال ۱۳۷۳ کارشناس مهندسی شهرسازی هستم و نزدیک به ۱۴ سال است که قرآن را به صورت حرفه ای شروع کرده ام.
***از کی و کجا آموزش قرآن کریم را آغاز کردید؟
قرآن را از سن ۱۱ سالگی با استفاده و بهره گیری از موسساتی که داخل شهر گرگان بود، شروع کردم که این موسسات همچنان فعال می باشند. با گذشت زمان علاقمندی من به مسائل قرآنی افزایش یافت و بر آن شدم تا بصورت تخصصی مباحث را دنبال نمایم در نتیجه از کلاس های صدا سازی، سلفژ نزد اساتید معتبر در تهران استفاده کردم.
*شاخص ترین رتبه هایی که تاکنون کسب کرده اید را بفرمایید.
از مهم ترین مقام هایی که کسب کردم می توانم به موارد زیر اشاره کنم:
جزء نخبگان قرآنی کشور هستم، نفر سوم مسابقات کشوری اسراء، نفر اول مسابقات کشوری نیروهای مسلح، نفر اول جشنواره برترین تلاوت های مجلسی استان گلستان.
*به نظر شما بهترین زمان برای آموزش قرآن چه سنی میباشد؟
قرآن سن و سالی برای یادگیری نمی شناسد، رده های سنی مختلف می توانند پا به این عرصه بگذارند. قابل ذکر است در بحث قرائت، صوت، لحن، روخوانی، روان خوانی و تجوید قرآن را می توان از سن چهار سالگی بصورت ابتدایی آغاز کرد و هر چه سن بالاتر برود می توانند به بحث های تخصصی مانند صوت و لحن را دنبال نمایند.
* چه چیزی در قرآن کریم بود که شما را به سوی خودش می کشید؟
بنده در یک خانواده قرآنی متولد شده ام و بر این اساس خود به خود تمایل و کشش به سمت مسائل قرآنی در من بوجود آمد البته باید بگویم به جزء تاثیرگذاری خانواده صوت قرآن نیز باعث علاقمندی بیشتر در من شد.
نکته مهم این است که صوت و آیات قرآن از نظر زیبایی و جذابیت بگونه ای است که زمانیکه به آن گوش فرا می دهید هیچ گاه برایتان تکراری نخواهد شد، تا جایی که حتی با شنیدن مکرر نیز آن حس و حال خوب را به شما منتقل کند و اثربخش است.
* برای آشنایی کودکان و نوجوانان با آموزش های قرآنی چه کار کرده اید؟
به نظر بنده نقش اساتید و مربیان بسیار مهم است، برای جذب نوجوان و کودکان یکی از مهم ترین کارهایی که ما کردیم معرفی موسسات در این زمینه بود که خداروشکر تعداد موسسات در استان گلستان زیاد شده است و از معتبرترین آن می توان دارالقرآن کریم زیر نظر اداره آموزش و پرورش را نام برد که از اساتید معتبری استفاده می کند و خوشبختانه نوجوانان و جوانان قرآنی بسیار خوبی را تقدیم جامعه کرده است. گفتنی است بنده آموزش قرآن کریم را از چنین موسساتی آغاز کردم و پیشنهاد می کنم اقشار مختلف مردم از موسسات قرآنی در زمینه آموزش استفاده کنند.
*نظر شما در رابطه با برنامه کرسی تلاوت قرآن کریم مسجد جامع گلشن چیست؟
به نظر بنده کرسی تلاوت قرآن کریم که به صورت هفتگی و با حضور حضرت آیت الله نورمفیدی در مسجد جامع گلشن برگزار می شود از مهم ترین و بهترین کارهایی بود که می شد در سطح استان انجام داد و امیدوارم روز به روز تعداد چنین برنامه هایی افزایش یابد. بنده معتقد هستم چنین برنامه هایی تاثیر مثبتی بر فضای جامعه دارد و باعث می شود اقشار مختلف مردم بیشتر با قرآن مانوس شده و در این فضا قرار بگیرند.
باید گفت به دلیل اینکه چنین برنامه هایی کمتر برگزار می شود لذا مردم شناخت خوبی ندارند. به نظر من کرسی تلاوت قرآن کریم برای جامعه قرآنی و قاریان قرآن هم برنامه بسیار خوبی است تا بتوانند توانایی های خود را نشان بدهند. همچنین می تواند بسیار موثر و تجربه خوبی باشد برای کودکانی که به تازگی آموزش قرآن را شروع کرده اند.
*به نظر شما چرا جامعه کمتر با قرآن مأنوس است؟
وقتی می توان با چیزی مانوس شد که آن را بشناسیم مسلماً یکی از دلایل مهم انس کم جامعه با قرآن این است که خوب قرآن را نشناخته و نتوانسته با آن ارتباط برقرار کند. در حالیکه قرآن به معنای واقعی مانند یک کلید عمل کرده و تمام درهای بسته را به روی انسان باز می کند. هر زمان جامعه توانست به این درک و شناخت برسد، انس بیشتری خواهد گرفت البته این شناخت نیاز به تبلیغ و ترویج دارد و همت و تلاش بیش از پیش مسئولین مربوطه را می طلبد.
با تشکر از جناب آقای امیرحسین میرکریمی بابت شرکت در این مصاحبه